Om Schwarz Clinic

Schwarz Clinic är en familjeägd skönhetsklinik i Nyköping med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Vi har ett stort och brett utbud av estetiska och medicinska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och tar hand om dig hela vägen, från den inledande konsultationen till uppföljningen efter behandlingen.

Välutbildad personal

Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerad vårdpersonal. För er säkerhet har vi kompetens och handlingskraft genom tydliga säkerhetsrutiner och läkemedel på kliniken som krävs för högsta säkerhetsnivå.

Kvalitativa produkter

Utrustning och produkter är noga utvalt och medicinskt högklassiga. Vi väljer alltid produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska riktlinjer.

Patientförsäkring

Vi innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring genom Folksam som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund.

Finansiering

När du bestämt dig för att genomgå en injektionsbehandling kan vi vid behov hjälpa till med finansieringen. Schwarz Clinic samarbetar med Klarna och erbjuder säkra finansierings-
lösningar för dig som privatperson.

Hitta hit

Schwarz Clinic
Östra Storgatan 15A
611 34 Nyköping

Öppettider

Mån–Tor: 09.00-19.00
Fredag: 09.00-17.00
Lördag: 10.00-15.00

Kontakt

[email protected]
+46 70 576 11 00